De Klussenier Mark Flekzer

De Klussenier Mark Flekzer
De Klussenier Mark Flekzer

Uniastraat 10
9034 GX Marssum

Dien uw aanvraag in »

+31 58 8449399
06 5385 0152
m.flekzer@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 55725988

Even voorstellen

Mijn naam is Mark Flekzer, geboren in Leeuwarden maar ik woon al een aantal jaren in Marssum. Woont u in de omgeving van Marssum en Leeuwarden? Dan kunt u mijn klusbedrijf inschakelen voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis.

Na mijn LTS opleiding ben ik werkzaam geweest bij verschillende bouwbedrijven. Zo heb ik o.a. een aantal jaren aluminium en kunststof kozijnen geplaatst door heel Nederland. Na werktijd was ik ook altijd nog aan het klussen. Ik verbouwde bijvoorbeeld keukens en badkamers onder mijn eigen naam. En voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden werd ik ook ingeschakeld. Omdat ik naarmate de jaren mezelf heb ontwikkeld tot een veelzijdige vakman, besloot ik op zoek te gaan naar de mogelijkheden om mijn eigen klusbedrijf op te zetten. Via een kennis ben ik op het spoor van de franchiseorganisatie De Klussenier gekomen.

Het maken en plaatsen van houten, kunststof en aluminium kozijnen en de verbouwing van keukens en badkamers is slechts één van mijn specialiteiten. U kunt ook bij mij terecht voor schilderwerk, timmerwerk en onderhoud, renovatie en reparatie aan uw woning. Ik denk graag met u mee over hoe ik uw woonwensen kan realiseren.

Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Desgewenst ga ik met u mee naar toonzalen van leveranciers gaan om ideeën op te doen en in de technische mogelijkheden adviseren van de te verbouwen ruimte. Ik verzorg alles rondom de verbouwing zodat u alleen mij als aanspreekpunt heeft. Als u een klus bij mij indient ontvangt u altijd eerst een vrijblijvende offerte. Ik reken geen voorrijkosten en geef 12 maanden garantie op geleverd werk.

Via bovenstaande gegevens kunt u contact met mij opnemen om te bespreken wat ik voor u zou kunnen betekenen. Of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Marssum op www.klusseniermarkflekzer.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Marssum voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Schilderwerk
  • Tegelwerk
  • Timmerwerk
 
Loading...